Predstavljamo 4. broj biltena – Financijska tržišta

Poštovane kolege i suradnici,

S ponosom Vam predstavljamo četvrti i zadnji broj biltena u 2016. godini s kojim slavimo prvu godinu izlaženja biltena. Ovaj broj biltena nosi naslov „Dionički indeksi (ne)zaustavljivo osvajaju nove vrhove!”. I u ovom broju donosimo puno toga zanimljivog – glavnu temu broja – „Japanske svijeće – drevna tehnika pručavanja tržišnih kretanja” obradio je naš uvaženi kolega Boris Ivandić kojem se ovim putem zahvaljujemo na iznimnom trudu i doprinosu u izradi biltena. Povijest tržišta kapitala – predsjednički ciklusi i prinosi na tržištu kapitala odradio je Ivan Stojanović.

Ostale sadržajne teme – Analiza dionice JPMorgan Chase & Co. [NYSE:JPM] i Vanguard Financials ETF [NYSE:VFH] koju je pripremila i obradila kolegica Aleksandra Knežević, Grafikon govori tisuću riječi, pripremio je i obradio Zdenko Grđan, a rubriku Pitanja i odgovori pripremio je i obradio kolega Dalibor Pupavac.

Bilten možete downloadati na poveznici ispod.

Bilten broj 4 – Financijska tržišta

Ističemo novu ruho u kojem bilten izlazi a sve u cilju postizanja visokih standarda i razine kvalitete, kako bismo (p)ostali što kvalitetniji. Polako se bliži kraj 2016. g., koja je bila izuzetno važna i plodna za Hrvatsku Udrugu za tehničku analizu. Posebno želimo istaknuti dvije činjenice – pokretanje Biltena i povećanje broja članova. Na kraju ove, za nas vrlo važne godine, želimo se zahvaliti svim članovima, koji nas podržavaju i prate kontinuirano naš rad. Zbog njih u svakom broju težimo biti bolji i sadržajniji. Nadamo se da ćete i ovaj put uživati u čitanju biltena, a do slijedećeg broja srdačno Vas pozdravljamo!

Blagoslovljen Božić, te sretnu Novu 2017. godinu želi Vam uredništvo biltena!

 


Likes(3)Dislikes(0)