Održan seminar za studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku

HUTA nastavlja sa redovnim edukativnim radionicama i partnerstvima. U srijedu, 25. siječnja 2017. godine sa početkom u 13.00h održan je još jedan edukacijski seminar na temu trgovanja na financijskom tržištu. Za studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku, u sklopu studentske udruge Financijski impuls, ispred Hrvatske udruge za tehničku analizu g. Ivan Stojanović prezentirao je osnovne principe tehničke analize i kvalitetnog upravljanja rizicima u trgovanju kao i upravljanju kapitalom (Risk & Money Management). Seminaru je nazočilo oko 40 studenata.

Na kraju predavanja potpisan je ugovor o suradnji te su definirana zajednička područja suradnje koja obuhvaćaju predavanja, radionice i edukacije za sve studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu studentske udruge Financijski impuls. Cilj suradnje je unaprjeđivanje i širenje znanja o tehničkoj analizi kao i poticati interes studenata za financijsko tržište i shvaćanje njegove uloge u današnjem globalnom okruženju. 

Zahvaljujemo se profesorima i studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku na pozivu i organizaciji seminara kao i interesu za suradnju sa Hrvatskom udrugom za tehničku analizu.

Na našem Facebook profilu pogledajte galeriju slika i kako nam je bilo …

Likes(3)Dislikes(0)