ODRŽAN SEMINAR: Tehnička analiza – slučajnost ili pravilo

Suradnja između Akademije Zagrebačke burze i Hrvatske udruge za tehničku analizu se nastavlja.

SEMINAR Tehnička analiza - slučajnost ili praviloU četvrtak 2. travnja 2015. godine sa početkom u 9h u prostorijama Zagrebačke burze vrijednosnih papira, održan je edukacijski seminar na temu Tehnička analiza – slučajnost ili pravilo. Predavači na seminaru su trgovci sa dugogodišnjim iskustvom u primjeni tehničke analize na financijskim tržištima.

Polaznici su imali priliku naučiti, uz teorijski i praktični dio. Predavanje je bilo na live platformi tako da su se sudionici upoznali s tehničkom analizom i mogućnostima njezine primjene u praksi.

Seminar je ujedno bio i priprema za polaganje međunarodno priznatog certifikata za tehničku analizu CFTe Level 1. Ispiti se mogu polagati u Hrvatskoj u akreditiranim centrima po IFTA programu.

Ovom prilikom smo najavili i višednevni seminar na temu Tehničke analize, koji će se održati krajem svibnja 2015. godine. Program seminara i trajanje će uskoro biti objavljeni na našoj web stranici te pozivamo sve zainteresirane da iskažu interes za sudjelovanjem. 

Likes(12)Dislikes(0)