ODRŽAN SEMINAR: Primjena tehničke analize u praksi

Hrvatska udruga za tehničku analizu nastavlja sa edukacijom sudionika financijskih tržišta. U suradnji sa OptimTrader trgovačkom platformom, održan je dvodnevni seminar gdje je ukupno 20-ak sudionika imalo priliku naučiti više o tehničkoj analizi i njezinoj primjeni te ulozi koju zauzima na financijskim tržištima. 

SEMINAR - Primjena tehnicke analize u praksi 26Povodom održanog dvodnevnog seminara – Primjena tehničke analize u praksi, Hrvatska udruga za tehničku analizu (HUTA/CTAA) i OptimTrader trgovačka platforma zahvaljuju svim klijentima i članovima što su prisustvovali seminaru te iskoristili priliku i naučili nešto novo što im može koristiti u trgovanju na financijskim tržištima. 

Uskoro organiziramo i novi seminar te pozivamo sve zainteresirane da iskažu interes a više informacija može se pronaći na stranicama Hrvatske udruge za tehničku analizu. Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane da se učlane u udrugu, te da zajedno učimo i radimo na poboljšanju vlastitih trgovačkih vještina kao i na edukaciji investitora/trgovaca. 

Pozivamo i sve zainteresirane da otvore OptimTrader demo račun i isprobaju trgovanje dionicama, ETF-ovima, obveznicama, CFD-ovima, futures ugovorima, opcijama i FX tržište. 

Likes(14)Dislikes(0)