Objavljen novi 3. broj biltena – Financijska tržišta

Poštovane kolege i suradnici,

S ponosom Vam predstavljamo i treći broj biltena pod nazivom „Perspektiva domaćeg tržišta kapitala – jučer, danas, sutra“. I u ovom broju donosimo puno toga zanimljivog – glavnu temu broja – Perspektiva domaćeg tržišta kapitala – jučer, danas, sutra obradio je Ivan Stojanović, dok se za edukacijski članak opet pobrinuo naš uvaženi kolega Bojan Huljev, koji nam je ovog puta obradio vrlo zanimljivu temu – Bollinger Bands (Bollingerovi pojasi).

 

Bilten broj 3 – Financijska tržišta

 

Ostale sadržajne teme – Primjena Tehničke analize u trgovanju dionicama na Zagrebačkoj burzi, Grafikon govori tisuću riječi i novu rubriku Pitanja i odgovori pripremio je i obradio Zdenko Grđan. Iako su iza nas već dva izdana Biltena, svaki novi broj uredništvu predstavlja novi izazov. U svakom novom broju trudimo se pomicati standard i kvalitetu objavljenih tekstova.

Ovim putem, posebno se želimo zahvaliti gđi. Meliti Marčeti, voditeljici Akademije Zagrebačke burze na iskazanom razumijevanju, povjerenju i želji da se izdavanje Biltena podigne na još jednu višu razinu. Tako smo u ovom broju, napravili kratki intervju sa gđom. Melitom, koja je napravila presjek rada Akademije Zagrebačke burze, a sa svrhom da se našoj publici predstavi jedna od vodećih edukacijskih ustanova u RH, odnosno referentno mjesto za stjecanje znanja o tržištima kapitala. Toplo se nadamo da je ovaj korak samo nastavak jedne lijepe i dugoročne suradnje.

 

Hvala vam na podršci i ugodno čitanje!

Zdenko Grđan, Ivan Stojanović
Glavni urednici HUTA biltena

 

Bilten broj 1 – Financijska tržišta

 

Bilten broj 2 – Financijska tržišta

Likes(7)Dislikes(0)