Objavljen bilten broj 5 i najava suradnje

Prošla godina je bila izuzetno uspješna za Hrvatsku udrugu za tehničku analizu, a glavni razlog je pokretanje biltena kojeg smo u kontinuitetu uspjeli izdati čak četiri puta. Bilten je zamišljen kao edukativno-informacijski servis, koji pokriva razne aktualne i edukacijske teme iz svijeta financija. Konačni cilj biltena je educirati i informirati brojne investitore i tradere, te one koje razmišljaju o mogućim prilikama za ulaganje na domaćem ili stranom financijskom tržištu. Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su pomagali u izdavanju biltena, te nesebično dijelili svoje znanje i vrijeme, kako bi naši vjerni čitatelji dobili što kvalitetnije članke i analize.

Posebno nas veseli što i u ovoj godini nastavljamo sa izdavanjem biltena prema slijedećoj dinamici – bilten br. 5 u ožujku/2017., bilten br. 6 u lipnju/2017., bilten br. 7 u rujnu/2017. i bilten br. 8 u prosincu/2017. Osim što nastavljamo sa izdavanjem biltena, s ponosom najavljujemo stratešku suradnju sa portalom www.hrportfolio.hr, koji je prepoznao kvalitetu objavljenih članaka, te izuzetno važnu misiju biltena – samo kvalitetno educiran investitor je dobar investitor.  Toplo se nadamo se će naša suradnja biti duga i plodonosna za obje strane.

 

HUTA – Bilten broj 5 – ožujak 2017.

 

U ovom broju biltena pod nazivom “Kako izbjeći najgore vrijeme za trgovanje na financijskom tržištu?” donosimo brojne zanimljive članke. Glavnu temu broja – “Najgore vrijeme za trgovanje na financijskom tržištu” obradio je Ivan Stojanović, dok se za edukacijski članak pobrinula uvažena kolegica Aleksandra Knežević, koja je obradila vrlo značajan tehnički indikator – RSI (Relative Strength Index). Prednosti i mane hrvatskog tržišta kapitala obradio je naš uvaženi kolega Filip Špiranec, dok je temu Kvartalni pregled FX tržišta i rubriku Grafikon govori tisuću riječi pripremio i obradio Zdenko Grđan.

Nadamo se da ćete uživati u čitanju!


Likes(3)Dislikes(0)